top of page

LAPTOP-VERSION ELLER ALL-IN-ONE?

Vi erbjuder Panda P2-scannern i 2 olika uppsättningar.

En version som är Laptopbaserad, och en version som kommer med allt i ett, Panda mobility, ett system med integrerad dator, 18 tums touch-screen samt ett unikt och hygieniskt lasertangentbord.

Scanner_ny_bild_vinjetterad.png
Silver-Notebook_1169x779px.png

GO.

DIGITAL

PANDA P2 - Intraoral avtrycksscanner

Äntligen…

Kan nu vi erbjuda ett scannersystem för digitala avtryck till en vettig prisbild.

Många tandläkare går i tankarna att en investering i ett digitalt avtrycksystem är så pass kostsam att de har avstått att investera i ny teknik för avtryckstagning, det kan vi nu råda bot på!

Nu finns vårt nya system Panda P2 ute på marknaden vilket ger dig ett utmärkt tillfälle att till ett modest pris gå över till digitala avtryck.

 

Kan min klinik investera i ett sådant här underbart system?

Ja absolut,

Panda P2-systemet är till för dig som sätter värde på snabbhet, enkelhet och ett effektivt arbetsflöde. Panda P2 ger dig ett tillförlitligt system med excellent kvalitet, som inte kostar skjortan.

Panda P2 är ett modernt system som ger knivskarpa avtryck där protetiken blir mer förutsägbar för ett gott samarbete med labb.

 

Panda P2-systemet är ett öppet system där filerna kan öppnas av alla tandtekniska laboratorier utan krav på varken  licens- eller klickkostnader.

Blir du intresserad?

Ja såklart, och du, ring oss så berättar vi mer om system Panda P2, och vad det kan göra för er klinik!

Vill du ha en demonstration av system Panda P2?

Om du svarar ja på ovanstående frågor, ring oss, vi kommer ut till din klinik för en kostnadsfri demonstration eller så bokar vi ett möte hos oss, du väljer!

All_in_one_1230x1404.png
download_sheet.png
Product_Sheets.png
bottom of page